”Historien forplikter” for Malling & Co

Etter 30 år i Dronning Maudsgate 10/11, har Eiendomshuset Malling & Co flyttet til nye lokaler.

Med seg på flyttelasset til Dronning Maudsgate 15, tok Malling med seg en viktig verdi de ønsket å formidle i lokalene;  «Historien forplikter». Budskapet, i form av et neonskilt montert på veggen i loungen, ble prikken over i´en i leveransen.

Tematikken for øvrig, kulminerte i en selvironisk versjon av det klassiske brettspillet «Monopol». Eiendomsfeltene på selve brettspillet er benyttet som navn på møterom. Foliebåndet som skaper skjerming og markering av glass, består av tekster fra «Prøv lykken kortene». Feltene «Start» og «Gratis Parkering» er blitt en del av utsmykningen i form av små mobile bordskilt i det åpne torget.

Lokalene er delt i tre soner, med et åpent torg som binder møterommene sammen med interne arbeidsområder. Uttrykket i de nye lokalene er utviklet av Metropolis Arkitektur og Design med Ingeborg Werenskjold i spissen, i tett samarbeid med kunden.

Signex har levert alle dekor- og utsmykkingselementer.

Resultatet av hele utviklingsprosjektet er omtalt i den anerkjente internasjonale interiørbloggen Office Snapshots