Skilt

Signex tilbyr skiltløsninger til både innvendige og utvendige formål. Vi kan hjelpe deg med alt fra små informasjonsskilt til store og komplekse fasadeskilt. Vi kan tilby ulike materialer og teknikker, som lysbokstaver, neon, LED, pylonskilt, og vi kan tilpasse skiltene til dine spesifikke behov og ønsker. Vi leverer skiltløsninger av høy kvalitet som er synlige og lette å lese for potensielle kunder.

Skilting innvendig og utvendig

Signex tilbyr skiltingstjenester både for innvendige og utvendige miljøer, med skiltløsninger som passer perfekt til å promotere og informere på ulike steder.

Skiltproduksjon

Med ekspertise innen skiltproduksjon, kan Signex skape skilt av høy kvalitet som er skreddersydd etter kundens behov, med fokus på både estetikk og funksjonalitet.

Lysskilt: Neon- og LED-skilt

Signex leverer også mange typer lysskilt innen både neon- og LED-skilt. Lysskiltene gir en iøynefallende og energieffektiv løsning for å tiltrekke oppmerksomhet og skape et unikt visuelt uttrykk.

Pylonskilt

Som totalleverandør kan Signex designe og produsere pylonskilt som gir en imponerende og synlig markedsføring for bedrifter, med stor fleksibilitet i utformingen.

Innvendig skilting og merking

Signex tilbyr løsninger for innvendig skilting og merking, som bidrar til å forbedre navigasjonen og skape et profesjonelt og organisert miljø innendørs.

Vindusdekor

Med fokus på detaljer og kreativitet kan Signex utforme og installere vindusdekor som gir et attraktivt utstillingsvindu og effektivt kommuniserer bedriftens budskap.

Wayfinding/informasjonsskilt

Signex kan hjelpe bedrifter med å implementere effektive informasjonsskilt / wayfinding-løsninger, som sikrer enkel og intuitiv navigasjon for besøkende og kunder i komplekse områder.

Kontakt oss i dag!

Vi er klare for å hjelpe din bedrift med deres skilt og profileringsbehov!