Skilt

Signex tilbyr skiltløsninger til både innvendige og utvendige formål. Vi kan hjelpe deg med alt fra små informasjonsskilt til store og komplekse fasadeskilt. Vi kan tilby ulike materialer og teknikker, som lysbokstaver, neon, LED, pylonskilt, og vi kan tilpasse skiltene til dine spesifikke behov og ønsker. Vi leverer skiltløsninger av høy kvalitet som er synlige og lette å lese for potensielle kunder.

Skilting innvendig og utvendig: Signex tilbyr skiltingstjenester både for innvendige og utvendige miljøer, med skiltløsninger som passer perfekt til å promotere og informere på ulike steder.

Skiltproduksjon: Med ekspertise innen skiltproduksjon, kan Signex skape skilt av høy kvalitet som er skreddersydd etter kundens behov, med fokus på både estetikk og funksjonalitet.

Neon- og LED-skilt: Signex leverer også neon- og LED-skilt som gir en iøynefallende og energieffektiv løsning for å tiltrekke oppmerksomhet og skape et unikt visuelt uttrykk.

Pylonskilt: Som totalleverandør kan Signex designe og produsere pylonskilt som gir en imponerende og synlig markedsføring for bedrifter, med stor fleksibilitet i utformingen.

Innvendig skilting og merking: Signex tilbyr løsninger for innvendig skilting og merking, som bidrar til å forbedre navigasjonen og skape et profesjonelt og organisert miljø innendørs.

Vindusdekor: Med fokus på detaljer og kreativitet kan Signex utforme og installere vindusdekor som gir et attraktivt utstillingsvindu og effektivt kommuniserer bedriftens budskap.

Wayfinding: Signex kan hjelpe bedrifter med å implementere effektive wayfinding-løsninger, som sikrer enkel og intuitiv navigasjon for besøkende og kunder i komplekse områder.