Jungheinrich Norge bygger profil i nytt bygg

Jungheinrich er verdens tredje største truckprodusent som tilbyr komplette løsninger innen lager og logistikk. Våren 2015 flyttet selskapet til nye lokaler i Alf Bjerckes vei 30 i Oslo. Signex var tidlig med i prosessen som rådgiver og produsent av folie, utsmykking og fasadeskilt. 

Mottaksområdet er det første som møter kundene til Jungheinrich. I tett samarbeid med kunden kom idéen om å revitalisere rommet slik at det gir et spennende førsteinntrykk. Den historiske veggen viser høydepunkter i selskapets utvikling i form av en variert bildemiks av produkter, historiske hendelser, fabrikker og reklamebilder. Elementene er produsert i lakkert MDF med print og klar akryl i front. Kombinert med tekster i folie rett på vegg, høydepunkter i akryl og detaljer i lakkert aluminium, gir dette et variert tredimensjonalt uttrykk. 

Foliering i kontoravdelingen dekker to ulike behov; hindring av innsyn til møterom og markering av glassflater i henhold til universell utforming. Foliekonseptet er inspirert av norske fjorder med ulike abstrakte mønster til hvert rom. Den minimalistiske streken i folien følger formene i landskapet. 

Fasadeskiltet er utført i børstet stål med sorte sarger og rødlakkert logoelement. Skiltet og arkitekturen, med rød kontrastfarge, gir et helhetlig uttrykk som underbygger en 
tydelig merkevare. På kveldstid er skiltet bakbelyst mot fasaden. 

Resultatet er et totalkonsept som skaper et solid inntrykk både dag og natt.