I 2013 fikk ÅF montert et frontbelyst fasadeskilt på 1,3 x 1,3 meter mot E18 på Lysaker som var tilpasset byggets tette fasadeflater. Skiltet ga ikke den ønskede virkningen og ÅF besluttet derfor å forsterke profilen.

Løsningen ble et nytt veggmontert skilt på 3,9 x 3,9 meter som er forankret i takkonstruksjonen på fagverk. Skiltet er produsert i hvitlakkert aluminium med dioder og hvit gjennomlysende front. Resultatet er bokstavelig talt lysende og bidrar til at ÅF tar visuelt eierskap til bygningen både dag og natt.

Innvendig var ÅF plaget av lydklang i deler av fellesarealene. Problemet ble løst ved å installere dekorative lydpaneler fra DeAmp, som både reduserer klangen og fungerer som utsmykking. Motivene av infrastruktur er hentet fra ÅF´s eget fotoarkiv.

Heisdørene er dekorert med folie hvor motivene er printet rettvendt på ”clear view” folie med samme laminat. Bildene går 
i ett med overflaten, noe som gir en flott effekt.

Totalt sett en annerledes løsning for et selskap som lever
av nytenking!