Beerenberg har flyttet inn i nye lokaler i Kokstaddalen utenfor Bergen. I samarbeid med Beerenberg og fotograf Fredrik Arff har Signex levert og montert 430 kvadratmeter utsmykningsfolie i de nye kontorlokalene.

Beerenberg ønsket å trekke sin visuelle profil inn i folieringen av alle kontorer og møterom. Det var samtidig viktig at folien ikke skulle oppfattes som ren profilering, men at den skulle underbygge et kreativt arbeidsmiljø og skape trivsel for de ansatte. Motivet gjenspeiler is-strukturer og elementer av landskap. Foto og mønster er utviklet av Fredrik Arff.

Motivet ble printet lagvis på klar folie for å fremheve konturene
i det dynamiske mønsteret. Ettersom mønsteret er et sammenhengende motiv gjennom hele lokalet, var kravene til nøyaktighet og presisjon avgjørende for hele prosessen med å skape det visuelle uttrykket.

Resultatet ble et lokale med en unik og gjennomført
Beerenberg profil.

Se film av montasjeprosessen