I slutten av oktober flyttet Selvaag inn i nye lokaler i Silurveien 2. Et topp moderne og miljøvennlig næringsbygg på Ullern.

IARK sto for innredningen, mens Signex AS fikk gleden av å stå for dekor av glassvegger og dører i alle møterom og i resepsjon.  

Leveransen omfatter logoer i akryl til profilvegger, dekorering av veggflater, identitetsskapende avskjermingsløsninger, samt verdibudskap og sitater i folie og akryl.

Inspirasjonen til tekst og bilder kom fra et rikt bildearkiv som gjenspeiler Selvaags historiske utvikling. Store bilder av nye og gamle Selvaag prosjekter ble printet på folie som er montert på glassvegger i alle møterom. Resultatet er åpne og inviterende møterom som gir en smakebit av hva Selvaag står for.

For Selvaag Bolig, som holder til i byggets 1. og 2. etasje, er det benyttet bildekontraster som viser strukturer og skygger fra byggeprosjekter og bygninger. For Selvaag Gruppen i 3. og 4. etasje, er det benyttet bilder av skulpturer og bygg med mykere forløpninger som er printet på klar folie for å gi et sobert uttrykk.

Med nytenkning og sosialt engasjement, har Selvaag gjennom over 60 år bygget boliger til hundretusener av nordmenn. 
På denne bakgrunn, designet Signex et foliebånd som fremstår som en historisk collage med alt fra Ekeberghuset, vindeltrappen og terrassehusene. Dette båndet er produsert i flere hundrede meter, og er montert på alle kontorfronter i fire etasjer.

Vi takker Selvaag for et godt og spennende samarbeid, og gratulerer med flotte lokaler og 500 meter med dekorativ folieprint.