11.11 klokken 11 åpnet nye CC Stadion på Hamar, og i dagligvareforretningen CC mat bugner det av de beste råvarer.

Sommeren 2014 ble Signex valgt som samarbeidspartner for å skape en moderne butikk både med røtter i det tradisjonelle og det lokale. Målet var å skape en positiv oppfatning av et stormarked med utpreget ferskvareprofil.

Butikken fremstår i dag med innovative løsninger. Frukt- og grønt avdelingen er utstyrt med et hypermoderne kjølesystem i taket som er bekledd med himmelskyer utviklet av Signex. 

Skyene er nøye designet og planlagt. De er produsert i et tremateriale som er lakkert og kledd med folieprint. Skyene er laget i flere størrelser med integrert LED lys i bunnen av hver sky.

Utvendig er det utviklet og produsert 68 meter spesialbaldakin som strekker seg over store deler av butikken. Her presenteres fristende bilder og tekster om frukt og grønt. Disse er printet på folie og montert på akrylplater. Dette gjør det enkelt å foreta oppdateringer av budskapet i takt med de ulike sesongene.

Store veggflater er kledd med folieprint av ferskvarer og andre delikatesser. Disse elementene møter deg fra du kommer inn i senteret, og følger deg gjennom hele butikken.

CC mat har blitt en topp moderne og delikat butikk som inviterer til en hyggelig handleopplevelse.