BAMA Gruppen har flyttet inn i nytt moderne terminalanlegg og hovedkontor i Groruddalen i Oslo. Signex har prosjektert, levert og montert fasadeskilt og informasjonsskilt, både utvendig og innvendig.

BaRe Frukt & Grønt AS, Oslo og K. Ekrheim AS er lokalisert i samme bygg. Alle fasadeskilt er utført i logofarger og er godt tilpasset fasader og arkitektur.

BAMA er profilert fem steder på bygget, hvor de største skiltene er 68 m2. K. Ekrheim har tre fasadeskilt, og BaRe har ett skilt. Fasadeskiltene er direkte belyst, slik at veggflatene der skiltene er plassert blir opplyst og synlige.

Ved innkjøringen er det plassert store informasjonsskilt som ivaretar orienteringsbehovet for både varetransport og besøkende. 

Skiltingen, som er konseptualisert i en egen skiltplan, er tydelig og synlig på et stort og moderne industribygg midt i Groruddalen.

Innvendig er det levert spesiallagede uthengskilt som viser plassering av kontorsoner, garderober toalett og andre spesialrom. Det er montert store piktogram i kontrastfarger på toalettdørene. Etasjeanvisninger ved heiser, samt dekor og utsmykking på veggflater følger samme filosofi.

Kort og godt et helhetlig og synlig skiltkonsept som er utviklet i nært samarbeid BAMA.