Signex startet samarbeid med Oxer Gruppen i desember 2012. Et år senere resulterte samarbeidet i skiltplaner både utvendig- og innvendig som i sin helhet ble produsert og montert av Signex.

Utvendig skiltplan skulle ivareta to problemstillinger. Det var viktig at byggets identitet, Asker Panorama, ble ivaretatt som en overordnet merkevare samtidig som de ulike virksomhetene fikk mulighet til å framstå med skilt på fasaden.
 
Hovedskiltet Asker Panorama, er produsert med lysslipp i front og gir god synlighet både på dag og kveld. Virksomhetsskiltene til leietakerne har alle fått samme fargetone uansett originalt uttrykk. På bakkenivå ivaretar en monumental pylon identifisering av adresse og oppsummering av byggets virksomheter.
 
Asker Panorama består av 2 bygg som bindes sammen av et atrium med glassfasade. Bygget har fellesfunksjoner som resepsjon, møteromspool og lunsjfasiliteter. Uniform Strategisk Design har utarbeidet designmanual for Asker Panorama og med dette som utgangspunkt har Signex utviklet innvendig skiltplan. Skiltingen fremstår som tydelig, enkel og tilpasset interiøret.