I februar flyttet Norges Skiforbund (NSF) inn i nye lokaler på Ullevaal Stadion. I den forbindelse har Signex bidratt med levering og montasje av folieløsninger til møterom og cellekontorer, med tilhørende romnavn i utskåret akryl.

Det var viktig for kunden at de 6 ulike grenene innenfor skisporten ble fremmet; langrenn, alpint, kombinert, hopp, telemark og freestyle. Karakteristiske skispor fra hver gren representerer hvert sitt møterom og cellekontor. Signex bidro med kunnskap til hvordan man kunne benytte mønstrene på glassflatene uten å skjerme for utsikt og dagslys, men samtidig tilfredsstille NSF sitt krav om avskjerming.

På møterommene var det ønskelig med store dekorative mønster som kunne skjerme for trafikk i korridoren utenfor. Det store dynamiske mønsteret gir liv til en smal korridor, samtidig som det tette båndet med folie gir en naturlig avskjerming. Kontorene fikk en skjermende, men mer diskré løsning. Folieprintene skaper en gjennomgående helhet som samsvarer med resten av interiøret i kontorlandskapet.

Alle møterommene er navngitt etter de ulike skigrenene.
Navnene ble produsert i lakkert akryl for å skape en kontrast til de dynamiske skisporene. Slik skaper de en dimensjon som gir et mer levende uttrykk. 

Resultatet ble et gjennomført kontorlokale som reflekterer Skiforbundets verdier.