Markedseffekten av god profilering: en investering i din bedrifts fremtid

Økt synlighet

Et godt designet skilt kan raskt fange blikket til forbipasserende. Dette er spesielt viktig i byområder hvor det er mye å se på. En studie viste at hele 76% av kundene valgte å besøke en butikk basert på skiltet.

Bygg merkevareidentitet

En konsekvent og profesjonell profilering skaper tillit og styrker merkevaren din. Dette er avgjørende i en verden hvor kundene har mange valg. En sterk merkevare kan også bidra til lojale kunder og stabil inntekt.

Teknologiske muligheter

Nyskapende teknologi som digitale skilt og LED-lys gir fleksible måter å forbedre din bedrifts profilering på. Dette kan inkludere å endre budskapet etter tid på døgnet, sesong eller spesifikke kampanjer. Noen systemer lar deg til og med oppdatere informasjonen i sanntid via en app.

Målbare resultater

I vår digitale verden kan du nå måle effekten av profileringen din mer presist enn noen gang. Dette kan være alt fra antall personer som passerer et skilt, til interaksjoner med en digital annonse. Disse dataene kan brukes for å tilpasse din markedsstrategi.

Som en ISO 14001-sertifisert bedrift legger Signex stor vekt på miljøvennlige valg i alle beslutningsprosesser.